LUOTETTAVA RAKENTAMISEN PARTNERI

Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla, jota ymmärrämme. Voit luottaa, että puhumme samaa kieltä kanssasi sekä takaamme osaavat ja luotettavat työntekijät työmaallesi.

Rakennusalan monipuolinen
osaaja ja tekijä

Projektivoima on rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Palvelemme asiakkaitamme työmaiden liikkuessa koko Suomen alueella. Asiakkaitamme ovat julkiset organisaatiot sekä rakennusalan yritykset kaikissa kokoluokissa.

Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla jota ymmärrämme. Siksi voit luottaa, että puhumme samaa kieltä kanssasi. Projektivoima toimittaa osaavat ja luotettavat työntekijät työmaallesi.

Löydä meiltä kunnon työ,
millä on merkitystä

Iso osa työntekijöistämme on työskennellyt Projektivoimalla jo pitkään. Pitkän yhteistyön pohjalta tiedämme tarkkaan työntekijöidemme osaamistason ja muut erityistaidot, näin saamme pidettyä hyvät työntekijät jatkuvasti oikeissa hommissa.

Keräämme aktiivisesti tietoa työntekijöidemme osaamisesta eri asiakkaidemme työmailta ja tätä kautta pystymme tukemaan myös työntekijöidemme jatkuvaa oppimista ja kehittymistä ammatissaan sekä toimittamaan asiakkaillemme työtehtävää vastaavaa työvoimaa.

Toimialatuntemus

Olemme erikoistuneet rakennusalojen henkilöstövuokraukseen ja toimitamme
asiakkaidemme tarpeisiin rakennusalan eri työntekijöitä, rakennusapulaisista kokeneisiin
ammattilaisiin. Keskitymme toiminnassamme kartoittamaan aina yksilöllisesti jokaisen
asiakkaamme tarpeet ja toimittamaan juuri tilanteeseen sopivaa työvoimaa.

MAANRAKENNUS

KULJETUS

RAKENTAMINEN

TEOLLISUUS

Projektivoima mukana monessa

Projektivoiman henkilöstö on vuosien varrella ollut mukana useilla työmailla. Tarkempia tietoa referensseistä voit kysyä myyjiltämme! Ole meihin yhteydessä ja jutellaan lisää.