Projektivoima tarjoaa rakennustyömaille työtä ja tekijöitä. Toimimme valtakunnallisesti koko Suomessa. Pääkaupunkiseudulla tälläkin hetkellä työtä painavat ystävykset James ja Michael.

Kalusteiden kannosta Team Leadereiksi!

Michael saapui vuonna 2018 toimistollemme haastatteluun ja aloitti seuraavana päivänä työn kalusteiden kantajana. Hän suositteli heti töihin myös vanhaa tuttavaansa Jamesia. Myös James aloitti hommat kalusteiden kannon parissa. Kundit ovat tutustuneet toisiinsa Kamerunissa asuessaan ja tulleet opiskelemaan Suomeen yliopistolle.

Kalusteiden kantajina työtehtäviin kuuluivat keittiöelementtien kantaminen rakennuksiin. Homma on fyysistä, mutta palkitsevaa! Molemmista huokui innostus ja työtehtävät muuttuivatkin pian kalustekannon nokkamiehiksi eli Team Leadereiksi.

Myös työmaan johtaja tykästyi ystävysten reippaaseen otteeseen ja tehokkaaseen työskentelytapaan. Siirtyessään seuraavalle työmaalle, soitti hän välittömästi aluepäälliköllemme Jani Karille ja palkkasi Jamesin ja Michaelin hommiin. Nyt kundit ovat kiertäneet yhdessä jo 3 työmaata ja hommia sen kun riittää! James ja Michael työskentelevät nykyisin myös rakennusapumiehinä.

”Olemme erityisen kiitollisia siitä, että Projektivoimaa kiinnostaa toimeentulomme, huolemme ja murheemme sekä esimiehen kanssa on helppo jutella. Apua saa aina, kun sitä tarvitaan.”, kommentoivat kundit.

Työtä aloittelijasta konkariin

Jani toteaa, että hyviä työntekijöitä on paljon, mutta luottojätkiä hän arvostaa erityisesti!

”Hyville tekijöille löytyy aina puuhaa! Kaikki lähtee työntekijästä. Kun homma toimii, me pidämme huolta siitä, että töitä on juuri sen verran kuin työntekijä pystyy tekemään!”

Projektivoima on rakentamisen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Tarjoamme erilaisia tehtäviä aloittelijasta kokeneeseen konkariin.

Löydä oma työsi avoimien työpaikkojemme kautta.

Avoimet työpaikat

Voit myös täyttää profiilin järjestelmäämme.

Täytä profiili

Voimaa projektiin!

Projektivoima