PROJEKTIVOIMA ON PAIKALLINEN TEKIJÄ TÄYNNÄ TAHTOA JA TEKEMISTÄ

Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla jota ymmärrämme. Voit luottaa, että puhumme samaa kieltä kanssasi sekä saat meiltä osaavat ja luotettavat  työntekijät työmaallesi.

Meidän tarina 

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Palvelemme asiakkaitamme työmaiden liikkuessa koko Suomen alueella.

Visiomme on kasvaa ja tulla tunnetuksi luotettavana rakennusalan henkilöstökumppanina. Asiakkaitamme ovat julkiset organisaatiot sekä rakennusalan yritykset. Olemme kasvaneet yhdeksi alamme kärkiyrityksistä toiminta-alueellamme, liikevaihtomme oli vuonna 2017 5,8 miljoonaa euroa. Yrityksemme on myös palkittu Anjalankosken vuoden yrityksenä 2016 tunnustuksena työllisyyden kehittämisestä alueellamme.

Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Cityworkillä on yli 15 toimipistettä ympäri Suomea, joten pystymme tarjoamaan aina paikallista palvelua ja markkinatuntemusta. 2019 työntekijöitä konsernissa on noin 50.

Erikoistuminen rakennusalaan

Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla jota ymmärrämme. Haluamme myös tulla tunnetuksi ammattitaitoisista työntekijöistä, kauttamme työllistyy vuositasolla noin 200 rakennusalan ammattilaista. Huolehdimme, että välittämämme väki on ammattitaitoista ja varustettu vaadittavilla työluvilla. Tarvittaessa koulutamme henkilöstöämme ja hankimme heille puuttuvat luvat.

Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Aikataulussa pysymisen lisäksi panostamme myös siihen, että asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Meidän kanssa on helppo toimia, sillä myös toimistohenkilömme ymmärtävät rakennusalaa. Puhumme siis kanssasi samaa kieltä.