Koronavirus ja sen aiheuttama poikkeustila tuli myös meille täysin uudenlaisena tilanteena. Suomalainen liike-elämä on jo paljon muuttunut ja muutoksia varmasti vielä tullaan myös näkemään. Rakennusala on onneksi pystynyt jatkamaan toimintaansa tilanteen sallimissa rajoissa normaalisti ja Projektivoima on vahvasti mukana auttamassa asiakkaita toteuttamaan erilaiset henkilöstötarpeet.

Sopeutuminen ja uudet työskentelytavat

Seuraamme jatkuvasti ja tarkasti viranomaismääräyksiä ja olemme ohjeistaneet asiakkaillamme työskenteleviä työntekijöitämme kirjallisella ohjeella. Päivitämme ohjetta tilanteen mukaan ja viestimme työntekijöiden suuntaan aktiivisesti. Projektivoima tarjoaa osaamistaan normaalisti. Käymme haastatteluita, tarvittavia perehdytyksiä sekä viestimme asiakkaidemme suuntaan etäyhteyden avulla.

Vastaamme työmaiden tarpeisiin

Käytössämme olevan rekrytointijärjestelmän avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme apua ruuhkahuippuihin tai sairaslomasijaisuuksiin nopeallakin varoitusajalla. Tunnemme työntekijämme ja puhumme asiakkaidemme kanssa samaa kieltä. Tarjoamme osaamistamme rakentamisen erilaisiin tarpeisiin koko Suomessa.

Rakentamisen työt ja tekijät

Tilanteesta huolimatta työtä on siis yhä paljon tarjolla kuten on myös hyviä työntekijöitä. Monille tämä voi tarkoittaa myös ihan uudenlaista työkokemusta tai jopa uutta uraa. Toivomme asiakkailtamme myös aktiivista yhteydenpitoa meidän suuntaamme, jotta saamme yhdessä työn ja sen tekijän yhdistettyä!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää! 

Projektivoima

info@projektivoima.fi

010 666 7999