fbpx

Projektivoima Oy

Tietoa projektivoimasta.

Projektivoima Oy - Luotettava kumppanisi rakennusalan henkilöstöpalveluihin

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Päätoimialueemme on Etelä-Suomi, mutta palvelemme asiakkaitamme työmaiden liikkuessa koko Suomen alueella.

Asiakkaitamme ovat julkiset organisaatiot sekä rakennusalan yritykset. Olemme kasvaneet yhdeksi alamme kärkiyrityksistä toiminta-alueellamme, liikevaihtomme oli vuonna 2017 5,8 miljoonaa euroa. Yrityksemme on myös palkittu Anjalankosken vuoden yrityksenä 2016 tunnustuksena työllisyyden kehittämisestä alueellamme.

Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla jota ymmärrämme. Haluamme myös tulla tunnetuksi ammattitaitoisista työntekijöistä, kauttamme työllistyy vuositasolla noin 200 rakennusalan ammattilaista. Huolehdimme, että välittämämme väki on ammattitaitoista ja varustettu vaadittavilla työluvilla. Tarvittaessa koulutamme henkilöstöämme ja hankimme heille puuttuvat luvat.

Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia.

Aikataulussa pysymisen lisäksi panostamme myös siihen, että asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Meidän kanssa on helppo toimia, sillä myös toimistohenkilömme ymmärtävät rakennusalaa. Puhumme siis kanssasi samaa kieltä.

Torikatu 3-5, 45100 Kouvola


010666 7999
info@projektivoima.fi

Meihin luottavat myös: