Projektivoima on jo yli kymmenen vuoden ajan palvellut asiakkaita erilaisissa projekteissa ympäri Suomea. Nyt olemme saaneet kunnian olla mukana Kouvolan Ratamokeskus-sairaalahankkeen rakennusurakassa. Hankkeen pääurakoitsijana toimii Lujatalo. Rakennusliike Lujatalo Oy kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Ratamo-sairaalakeskus rakentuu Kouvolan pohjoispuolelle ja se tulee valmistuttuaan korvaamaan Kuusankoskella sijaitsevan Pohjois-Kymen sairaalan. Projektivoima tarjoaa työmaalle osaavan työnjohtajan ja noin 20 ahkeraa työntekijää!

Monipuoliset työtehtävät

Me Projektivoimalla otimme hankkeen vastaan innolla ja kunnialla! Työnjohtajamme Jani Jokela kertoo, että yhteistyö Lujatalon kanssa on toiminut saumattomasti. Jani aikatauluttaa Projektivoiman työntekijöiden työvuorot työmaalla ja pitää huolen siitä, että homma sujuu soljuvasti. Tällä hetkellä menemme runkovaiheessa ja projektivoimalaisia pyörii työmaalla jo yli 20!

”Parasta Ratamon työmaalla on ehdottomasti nähdä henkilöstön kehittyminen ja suoriutuminen haastavista tehtävistä sekä pitkistä päivistä hymyissä suin. Itseäni palkitsee suuresti olla osa tätä tiimiä, jossa yhteishenki on parhaasta päästä ja työmotivaatio korkealla”, Jani kertoo.

Projektivoimalaisten työtehtäviin kuuluvat työmaan siivous, haalaus, erilaiset nosto- ja rakennustyöt. Työntekijämme Kalle sanoo, että työskentely Projektivoimalla on toiminut moitteettomasti.

”Mukavinta työmaalla on työporukka sekä rakentamisen monimuotoisuus.” , luonnehtii Kalle.

Työmaalla säpinää kuitenkin riittää ensi vuodelle asti. Sairaala otetaan käyttöön vuoden 2022 alkupuolella.

”Työskentely on sujunut mukavasti, vaikka välillä on todella hektistä. On mukavaa, että kaikki työpäivät eivät ole samanlaisia.”, kertoo työntekijämme Eija. ”Joka viikko kyllä huomaa, miten työmaa edistyy ja on hienoa olla itse mukana tekemässä töitä ja edistää valmistumista.”

Yhteistyö sujuu!

Lujatalon työpäällikkö Pekka Eskelinen kertoo projektista:

”Valitsimme Projektivoiman hoitamaan työmaan logistiikka-, siivous- ja raivauspalveluja syyskuussa 2020. Projektivoiman porukka on osoittautunut luotettavaksi ja asioidensa hyvin hoitavaksi yhteistyökumppaniksi”.

Rakennusalan alihankintapalvelut

Projektivoima tarjoaa monipuolisia palvelumalleja erilaisille rakennustyömaille. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja jutellaan teidän työmaanne tarpeista. Palveluihimme kuuluvat rakennusalan alihankintapalvelut valtakunnallisesti koko Suomessa.

Voimaa projektiin!

Projektivoima