Joskus oma osaaminen ja mahdollisuudet saattavat yllättää itse taikurin. Aluepäällikkömme Jani Kari on ollut konsernimme palveluksessa jo viisi vuotta. Tässä ajassa tittelit ovat vaihtuneet ja vastuu on kasvanut. ”Aloitin työskentelyn Citywork -konsernissa vuonna 2016 kalusteiden kantajana. Kannon parissa olin puoli vuotta. Koska yhteistyö sujui hyvin, sain ylennyksen työhön osallistuvan työnjohtajan roolin. Pääsin vahvemmin osallistumaan työmaiden suunnitteluun ja esimiestyöhön. Hommat olivat hauskoja!”, Jani kertoo.

Työhön osallistuvan työnjohtajan pestistä ponnisti Jani supervisoriksi, eli työmaa vaihtui toimistoon. ”Tässä oli alkuun totuttelemista, mutta homman monipuolisuus tuli iloisena yllätyksenä. Supervisorina pääsin virallisesti työnjohtajaksi eli olin yhteydessä aktiivisesti työntekijöidemme sekä asiakkaidemme kanssa.”

Uraputken seuraava etappi olikin sitten asiakkuuspäällikkö. Asiakkuuspäällikkönä työtehtäviin tuli vahvemmin mukaan asiakkuuksien hallinta ja uusasiakashankinta. ”On hienoa, kun itse tuntee tuotteen ja voi taata työn laadun. Konsernissa on vahvaa osaamista niin henkilöstöpuolen kuin rakennusalan asioista. Olen saanut paljon monipuolista koulutusta, jotta oma osaamiseni on kasvanut tittelien mukana.”

Jani on ollut ”firman miehiä” aloituksestaan lähtien. ”Vastuuta saa ja on hienoa, kun omaan tekemiseen luotetaan. Kollegat on huippuosaajia ja joka päivä oppii uutta. Töissä voi olla myös hauskaa! Eniten kuitenkin pidän siitä, että saan edelleen olla päivittäin yhteydessä työntekijöidemme kanssa. Kaikki lähtee työntekijästä!” Jani kertoo.

Viimeisin päivitys titteliin tuli konsernin uudelleen järjestelyiden yhteydessä. Jani siirtyi virallisesti Projektivoiman palvelukseen ja titteliksi tarttui aluepäällikkö. Jani vastaa pääkaupunkiseudun työmaista ja työntekijöistä yhdessä palveluesimies Laurin kanssa. ”Projektivoima on kovaa vauhtia kasvamassa pääkaupunkiseudulla. Meillä on ollut vahva edustus jo Kaakkois- ja Itä-Suomessa ja on hienoa olla mukana ottamassa vahvemmin jalan sijaa myös Uudellamaalla. Työssä erityisen mukavaa on ilmainen kahvi ja sen juonti yhdessä projektivoimalaisten kanssa. Käyn edelleen päivittäin työmailla ja saan nauttia siitä, että näen työntekijöidemme nauttivan työstään ja kasvavan rooleissaan.”

Tule osaksi Projektivoimaa!

Miltäpä kuulostaisi uraputki Projektivoiman parissa? Katso avoimet työpaikkamme tai luo osaamispohjainen profiili järjestelmäämme.

Avoimet työpaikat Luo profiili

Me puhumme kanssasi samaa kieltä. Ota rohkeasti yhteyttä ja löydetään teille oikeat osaajat!

Voimaa projektiin!

Projektivoima