Rehtiä rekrytointia!   

Me Projektivoimalla haluamme olla rehti ja reilu työnantaja kaikille työntekijöillemme. Olemme erikoistuneet rakennusalaan ja sanommekin, että puhumme asiakkaidemme kanssa yhteistä kieltä, mutta tämä pätee myös työntekijöidemme suuntaan. Ovemme ovat aina olleet avoinna ja kannustammekin avoimeen keskusteluun sekä kahvitteluun kanssamme.  

Rekrytointi ja perehdytys  

 Rekrytoinneissa käytämme omaa profiilipalveluamme, joka mahdollistaa hakijalle helpon tavan hakea yhdellä ja samalla hakemuksella useampia työpaikkoja. Perehdytyksessä pyrimme aina siihen, että jokainen uusi työntekijämme saa kattavan ja tasapuolisen perehdytyksen hakemaansa rooliin.  

Työnhaun ja rekrytoinnin pelisäännöt 

Rekrytointi ja perehdytys ovat päätöitämme. Nämä ovatkin meille lähellä sydäntä. Tästä syystä oma edustajamme Jani pääsi mukaan Kouvolan innovaatiokeskus Kinnon projektiin rakentamaan yhdessä muiden ammattilaisten kanssa rekrytoinnin pelikirjaa. Pelisäännöt pitävät sisällään ohjeita ja suosituksia, jotta nuoret osaajat ja rautaiset ammattilaiset pelaisivat kaikki samassa tiimissä.  

Pääset tutustumaan pelisääntöihin tästä.  

Onnistunutta työnhakua 

Kun on kyse rakennusalan työpaikoista, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Me haluamme tarjota monipuolisia paikkoja rakennusalalla koko Suomessa. Olemme ylpeitä omista prosesseistamme ja haluamme tarjota mukavan työympäristön kaikille työntekijöillemme.  

Katso avoimet työpaikat tästä

Täytä profiili järjestelmäämme tästä

Projektivoima