Miten asiat Projektivoimalla toimivat? Tiesitkö, kuinka helpoksi olemme työnhaun ja työllistymisen tehneet?

1. Täytä profiili tai hakemus

Kaikki lähtee siitä, että työnhakijana täytät joko osaamispohjaisen profiilin omaan Profiilipalveluumme tai haet avoimia työpaikkojamme. Profiilipalvelumme on näppärä työnhaun kanava, johon pystyt lisäämään itsestäsi perustietojen ja CV:n lisäksi myös kaiken muun osaamisen. Haluamme tietää missä olet hyvä, mutta myös kiinnostuksen kohteitasi. Mitä monipuolisempi profiili, sitä paremmin pystymme yhdistämään sinut juuri oikeaan työpaikkaan. Yhdellä profiililla voit hakea kätevästi kaikkia avoimia työpaikkojamme. Hakiessasi suoraan mitä tahansa työpaikkaamme, syntyy hakemuksesta myös automaattisesti profiili.

2. Me soitamme

Vastaanottaessamme uuden profiilin tai hakemuksen työpaikkaan, pyrimme olemaan jokaiseen työnhakijaan aina erikseen puhelimitse yhteydessä mahdollisimman pian. Tässä kohtaa haastattelemme sinua, kuuntelemme mielenkiintojasi ja tilanteen mukaan käymme läpi avoimet pestit ja aloitusajankohdat. Monesti työt pääsee aloittamaan jo nopeallakin aikataululla. Sovimme myös puhelimitse mahdollisista erillisistä haastatteluista ja muista seuraavista askelista.

3. Työmaalle!

Mitä turhia sitten miettimään, aloitetaan työt! Saat aina ennen aloitusta meiltä tarvittavat työvarusteet sekä perehdytyksen. Työmaalla saat tietenkin erillisen ohjeistuksen työmaan käytöntöihin. Yhteyshenkilösi on myös aina sinun tavoitettavissasi.

Mitäpä siis tehdä asioita vaikeaksi, 123 ja hommiin!

Täytä profiili tästä

Luo profiili

Löydät avoimet työpaikat tästä

Avoimet työpaikat

Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Voimaa projektiin!

Projektivoima