RAKENNUSALAN TYÖT JA TEKIJÄT

Haluamme tarjota työntekijöillemme mukavan työympäristön, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvän tunnelman työskennellä. Katso avoimet paikkamme, täytä profiili tai lue blogiamme, olemme täällä työntekijöitämme varten!

Tule meille duuniin

Etsimme jatkuvasti tiimiimme vahvistuksia kautta Suomen. 

Sinustako rakennusalan tekijä?

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata!

Osa-aikatyö, vakituinen työsuhde vai esimiestehtävät?

Projektivoima on täynnä mahdollisuuksia hyvän asenteen omaaville työntekijöille. Tarjoamme myös tilaa kasvulle, kehitykselle ja kokemukselle. 

Luo työnhakuprofiili järjestelmäämme 

Panostamme oikeiden henkilöiden löytymiseen ja viihtyvyyteen. Kohtaamme työntekijämme inhimillisesti ja kannustamme pitkään uraan kanssamme. Tämä on suurin valttimme ja siitä yhteisömme on tunnettu. Toimintaamme tehostaa uusien teknologioiden käyttöönotto sekä läsnäolo tämän päivän kanavissa.

 

Projektivoimalaiset kertovat

Rakennusmies

Ville on työskennellyt kaksi vuotta Projektivoimalla. ”Minulta on kysytty, miksi olen vuokrafirmalla töissä rakennusfirman sijaan. Vastasin, että työllistyn paremmin Projektivoiman kautta ja sitä kautta myös vuosiansioni nousevat."

Rakennusmies

Johannes on koulutukseltaan kirvesmies ja metallityöntekijä. Hän on työskennellyt Projektivoimalla kaksi vuotta. "Olen päässyt työskentelemään Projektivoimalla ollessani sekä kirvesmiehen tehtävissä että metallityöntekijänä. Nykyisessä metallialan yrityksessä olen ollut Projektivoiman kautta vuokratyöntekijänä yhtäjaksoisesti jo yli vuoden."