RAKENNUSALAN TYÖT JA TEKIJÄT

Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työympäristön, kilpailukykyisen palkkauksen ja hyvän tunnelman työskennellä. Katso avoimet paikkamme, täytä profiili tai lue blogiamme, olemme täällä työntekijöitämme varten!

Tule meille duuniin

Etsimme jatkuvasti tiimiimme vahvistuksia kautta Suomen. 

Rakennusalalle työntekijäksi!

Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata!

Osa-aikainen, vakituinen työsuhde vai esimiestehtävät?

Projektivoima on täynnä mahdollisuuksia hyvän asenteen omaaville työntekijöille. Tarjoamme myös tilaa kasvulle, kehitykselle ja kokemukselle. 

Luo profiili tai täytä hakemus!

Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

Katso avoimet työpaikat 

Löydät kaikki avoimet paikkamme linkin takaa. Löydä juuri sinulle sopiva paikka tai täytä profiili järjestelmäämme. Avaamme jatkuvasti uusia paikkoja, joita voit kätevästi hakea profiilisi avulla. 

Luo työnhakuprofiili järjestelmäämme 

Profiilipalvelu auttaa sinua löytämään työtä, jota juuri sinä haluat tehdä. Täytä osaamispohjainen profiili ja meidän tehtävä on auttaa löytämään yritys ja työpaikka, jotka vastaavat juuri sinun osaamistasi ja ammattitaitoasi. Profiilipalvelu on luotu, jotta oikea yritys ja työntekijä kohtaavat.

Projektivoimalaiset kertovat

”Minulta on kysytty, miksi olen vuokrafirmalla töissä rakennusfirman sijaan. Vastasin, että työllistyn paremmin Projektivoiman kautta ja sitä kautta myös vuosiansioni nousevat.”

”Työpäivät eivät ole samanlaisia ja työporukka meillä on tosi mahtava, joka piristää päivää. Ei harmita aamulla lähteä töihin.”

”Parasta työssä on työkaverit ja työtehtävien monipuolisuus!”

”Joka viikko kyllä huomaa, miten työmaa edistyy ja on hienoa olla itse mukana tekemässä töitä ja edistää valmistumista.”

”Olen päässyt työskentelemään Projektivoimalla ollessani sekä kirvesmiehen tehtävissä että metallityöntekijänä. Nykyisessä metallialan yrityksessä olen ollut Projektivoiman kautta vuokratyöntekijänä yhtäjaksoisesti jo yli vuoden.”

”Kaikista työpaikoista missä olen ollut niin Projektivoimalla olen viihtynyt parhaiten.”

Miksi valita Projektivoima?

Rakennusalan ymmärrys

Olemme rakennusalan ammattilaisia. Tunnemme alan toiminnallisuuden ja työtavat. Puhumme kanssasi samaa kieltä.

Monipuoliset työtehtävät

Tarjoamme monipuolisesti eri rakennusalan tehtäviä oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tilaa kehittyä

Tarjoamme paikan, jossa kehittyä, kasvaa, oppia ja edetä. Haluamme, että viihdyt meillä projektista seuraavaan!