Apumies teollisuusovien asennuksiin
Helsinki
Julkaistu: 21.05.2021

Työpaikan kuvaus

Etsitkö rakennusalan töitä? Pysyykö työkalut hyvin käsissäsi?

Nyt olisi mahdollisuus mielenkiintoiseen työhön, jossa pääset kartuttamaan kädentaitoja teollisuusovien asennusten parissa!

Etsimme pikaisella aikataululla kahta (2) apumiestä teollisuusovien asennuksiin pääkaupunkiseudulle. Tehtävä sisältää erilaisten ovi- ja seinäratkaisujen asennuksien aputöitä sekä pääset myös itse käsiksi varsinaisiin asennuksiin. Asennettavat tuotteet ovat teollisuusrakennusten oviratkaisuja kuten sairaaloiden, kauppakeskusten, hotellien, hallien tai muiden rakennusten sähköistettyjä sisäänkäyntejä.

Työaika on pääsääntöisesti arkena klo 7-15:30 mutta toivomme joustoa mahdollisiin ylitöihin. Työkohde sijaitsee aluksi Helsingin alueella mutta tulevaisuudessa kohteet voivat vaihdella pääkaunkiseudulla, joten oman auton käyttömahdollisuus olisi suotavaa.

Toivomme myös, että sinulta löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti, kokemusta rakennusalalta tai muista asennustehtävistä, reipasta, oma-aloitteista ja vastuullista työasennetta sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Tehtävä alkaa keikkaluontoisena mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus kokoaikaiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, tarvittavat turvavarusteet sekä hyvän tiimin tuen!

Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta, niin me olemme sinuun yhteydessä! Tehtävä alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja, Lauri Pullinen, 040 6613560, arkisin klo 8-15

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata! Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

www.projektivoima.fi

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 05.21.2021
Haku päättyy: 04.07.2021