Asentaja
Helsinki
Julkaistu: 10.11.2020

Työpaikan kuvaus

Oletko kiinnostunut asennustehtävistä ja vaihtelevista työkohteista?

Etsimme asiakkaallemme teollisuusovien asentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Työympäristö ja asennettavat tuotteet vaihtelevat kohteen mukaan. Työt vaativat huolellisuutta ja sopeutuvuutta vaihtelevaan työnkuvaan. Arvostamme suuresti asiakaspalvelualttiutta ja positiivista asennetta työhön. Työ vaatii myös oman auton käyttömahdollisuutta ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen, kykenet toimimaan niin itsenäisesti kuin tiimissä, omaat kokemusta asennustehtävistä tai vastaavista laiteasennuksista ja erilaiset työkalut pysyvät käsissäsi. Työtehtävää varten saat asianmukaisen koulutuksen.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan, jossa työntekijällä on mahdollisuus edetä eri tehtäviin ja työllistyä pitkäaikaisesti. Palkkaus tehtäväkohtaisesti ja hakijan kokemuksen mukaan.

Projektivoima Oy:
-Mahdollisuus näyttää oma osaamisesi ja vaikuttaa omiin työtehtäviin
-Kilpailukykyinen palkkaus
(TES/ammattitaidon mukaan, muut lisät huomioiden)
-Työtehtävässäsi tarvittavat turvavarusteet
-Tiimin tuki ja hyvä ilmapiiri
-Hyville tekijöille riittää töitä!

Jätä hakemus ja palkkatoiveesi oheisen lomakkeen kautta niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti! Työntekijä työllistyy Projektivoima Oy:lle.

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla jota ymmärrämme. Kauttamme työllistyy vuositasolla noin 200 rakennusalan ammattilaista. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Aikataulussa pysymisen lisäksi panostamme myös siihen, että asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Meidän kanssa on helppo toimia! Tule Sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

www.projektivoima.fi

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Tekniikka ja teollisuus
Julkaistu: 11.10.2020
Haku päättyy: 29.11.2020