Ikkuna- oviasentaja
Helsinki
Julkaistu: 19.02.2021

Työpaikan kuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennusalan asentajaa ovi-, ikkuna- ja lasiasennuksiin pääkaupunkiseudulle.

Olet sitten kokenut rakennusalan moniosaaja tai aloitteleva sellainen, saatat olla juuri etsimämme tekijä tähän tehtävään! Hyvä asenne työntekoa kohtaan sekä hyvät kädentaidot asennuksiin ovat tärkeimmät ominaisuudet tässä tehtävässä.

Tehtävä sisältää erilaisten ovi- ja seinäratkaisujen asennuksia PK-seudun rakennustyömaakohteissa. Alkuun liikut kokeneemman asentajan mukana, mutta pääosin työ on melko itsenäistä. Asennuksissa käytettävät työkalut tulevat asiakasyrityksen kautta.

Toivomme, että sinulla on jonkin verran kokemusta joko rakennusalalta tai vastaavanlaisista asennustehtävistä. Sinulta löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti, oman auton käyttömahdollisuus sekä reipasta sekä vastuullista työasennetta.

Työaika on pääsääntöisesti klo 7-16 välillä arkena mutta toivomme myös joustoa mahdollisiin ylitöihin.

Kerro siis meille itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta, niin me olemme sinuun yhteydessä!

Lisätietoja arkisin klo 8-15, Lauri Pullinen, 040 6613560

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla jota ymmärrämme. Kauttamme työllistyy vuositasolla noin 200 rakennusalan ammattilaista. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Aikataulussa pysymisen lisäksi panostamme myös siihen, että asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Tule Sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

www.projektivoima.fi

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 02.19.2021
Haku päättyy: 07.03.2021