Kalustekantaja / Nokkamies
Helsinki
Julkaistu: 24.03.2021

Työpaikan kuvaus

Pääkaupunkiseudulla kaivataan kalustekantoprojekteihin nohevaa tiimivastaavaa, joka osallistuu myös käytännön kantotyöhön. Mikäli sinulla ei mene sormi suuhun tiukan paikan tullen ja olet valmis työskentelemään vaihtelevissa uudisrakennuskohteissa pääkaupunkiseudulla, saatat olla etsimämme henkilö.

Johdat tiimiä oman esimerkkisi voimalla, koordinoit työtehtävät ja niiden aikataulutukset sekä huolehdit, että tiimi hoitaa hommat kunnialla alusta loppuun.

Työajat pääsääntöisesti arkipäivisin kello 7-15:30 välisenä aikana eli viikonloput ovat vapaat. Työkohteet vaihtelevat, joten sinun ei tarvitse tuijotella samoja nurkkia päivästä toiseen. Palkkauksessa noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta, jossa saat tuntipalkkaasi korotettua esimiesosaa.

Tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin, hyvän fyysisen kunnon, hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä reilun annoksen jämptiä ja yhteistyökykyistä asennetta.

Kiinnostuitko? Hae jo tänään oheisen hakulinkin kautta niin me otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata! Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

www.projektivoima.fi

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 03.24.2021
Haku päättyy: 08.04.2021