Kalustekantaja
Helsinki
Julkaistu: 09.04.2021

Työpaikan kuvaus

Etsitkö joustavaa keikkatyötä arkeen? Jos taskustasi löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti ja olet varustettu työtä pelkäämättömällä asenteella, saatat olla kaipaamamme lisä tiimiin!

Etsimme pääkaupunkiseudulle kalustekantajia uudisrakennuskohteisiin kantamaan huoneistokaappeja ja niiden osia valmistuviin asuntoihin. Työ on keikkaluontoista ja pystyt itse vaikuttamaan siihen, kuinka monta vuoroa viikossa otat vastaan.

Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7-15:30 välillä. Palkkaus on rakennusalan työehtosopimuksen mukainen tuntipalkan ollessa 12,27 €/h + päivittäinen matkakorvaus.

Tehtävässä voi edetä nokkamiehen rooliin, jossa johdat tiimiä oman esimerkkisi voimalla, koordinoit työtehtävät ja niiden aikataulutukset sekä huolehdit, että tiimi hoitaa hommat kunnialla alusta loppuun. Nokkamiehen tehtävästä maksetaan korotettua esimiesosaa.

Työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa, tiimityötaitoja ja voimakasta asennetta. Aiempaa kokemusta et välttämättä tarvitse, tässä työssä asenne ratkaisee!

Laita hakemuksesi tulemaan hakulinkin kautta, niin me olemme sinuun yhteydessä. Työt alkavat pikaisella aikataululla, joten toimi nopeasti!

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata! Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

www.projektivoima.fi

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 04.09.2021
Haku päättyy: 25.04.2021