Kiinteistönhoitaja
Tampere
Julkaistu: 29.03.2021

Työpaikan kuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme Pirkanmaan alueelle KIINTEISTÖNHOITAJIA

Tehtäviisi kuuluu kiinteistöjen kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtäviä. Työ sisältää myös ulkoalueiden hoitoa. Työaika on arkisin klo 7-15:30, mutta olet tarvittaessa valmis myös päivystykseen.

Toivomme hakijoilta reipasta ja työhön tarttuvaa otetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, ajokorttia ja kiireen keskellä osaat myös priorisoida työtehtäviäsi. Toivomme aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja kokemusta erilaisista kiinteistönhuolto koneista.

Työtehtävistä maksetaan vähintään TES mukainen korvaus

Kiinnostuitko? Hienoa! Luo hakulinkin kautta oma osaajaprofiilisi ja kerro meille itsestäsi niin me otamme sinuun yhteyttä! Me Projektivoimalla pidämme huolen, että hyvät tekijät pääsevät nopeasti työmaalle hommiin!

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla jota ymmärrämme. Kauttamme työllistyy vuositasolla noin 200 rakennusalan ammattilaista. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Aikataulussa pysymisen lisäksi panostamme myös siihen, että asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Tule sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

www.projektivoima.fi

Paikkakunta: Tampere
Toimiala: Kiinteistöala ja puhtaanapito
Julkaistu: 03.29.2021
Haku päättyy: 28.04.2021