Kirvesmies
Kouvola
Julkaistu: 30.08.2021

Työpaikan kuvaus

Kokenut kirvesmies Kymenlaakson seudulle.

Kohteet sijaitsevat Kymenlaaksossa ja työ sisältää erilaisia kirvesmiehen tehtäviä. Työpäivät arkisin 7-15:30. Toivomme hakijalta myös joustavuutta mahdollisiin ylitöihin. Palkkaus rakennusalan TES mukaisesti / kokemuksen mukaan.

Olet etsimämme henkilö jos osaat toimia itsenäisesti, olet oma-aloitteinen ja omaat kirvesmiehen kokemusta sekä osaat lukea piirustuksia. Sinulta tulisi löytyä myös voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Laita meille tietosi, niin me olemme sinuun yhteydessä pikimmiten! Yhteyttä voi ottaa puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostein. Voit myös hakea paikkaa oheisen hakulinkin kautta.

Lisätietoja, Hugo Martínez, 0500 200888, arkisin klo 9-15
hug.martinez@projektivoima.fi

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata! Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

www.projektivoima.fi

Paikkakunta: Kouvola
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 08.30.2021
Haku päättyy: 19.09.2021