Kokoonpanija rakennustuoteteollisuuteen
Hämeenlinna
Julkaistu: 19.04.2021

Työpaikan kuvaus

Haemme asiakkaallemme kokoonpanijaa, rakennusalan monipuolisiin tehtäviin tuotantotyöhön Hämeenlinnaan.

Työtehtävät ovat monipuolisia, joissa pääset näkemään oman käden jäljen ja kasvattamaan osaamistasi tuotannon eri vaiheiden parissa. Sinun ei tarvitse olla alan rautainen ammattilainen vaan työssä pärjää tekijä, jolla pysyy työkalut käsissä ja kenellä on kiinnostusta sekä halua tehdä vaihtelevia rakennusalan kokoonpanotöitä.

Tuotantotyön kokoonpanijan tehtävä voi sisältää betoni-valutyötä, laatoitusta ja saumausta, komponenttien kokoamista, LVI-/vesijohtoputkien liittämistä, sähköasennusta tai muita kokoonpanotehtäviä. Työnkuva tarkentuu osaamisesi ja kokemuksesi mukaan! Voit siis olla talonrakentaja, sähköasentaja, LVI-asentaja tai muu rakennusalan osaaja.

Työtehtävää varten saat asianmukaisen opastuksen ja hyvän tiimin tuen. Töitä tehdään arkisin 7-15:30 välillä tehdasolosuhteissa. Hyvällä tekijällä mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti. Palkkaus teknologiateollisuuden TES mukaisesti.

Sinulta tuulisi löytyä:
-Sujuvaa suomen kielen osaamista
-Reipasta ja vastuullista asennetta
-Huolellisuutta omasta työnjäljestä
-Valmiutta fyysiseen työhön
-Kokemus rakennusalalta ja/tai kokoonpanotyöstä katsotaan eduksi
-Työturvallisuus ja muut pätevyyskortit katsotaan eduksi

Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta, niin me olemme sinuun yhteydessä!

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata! Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

www.projektivoima.fi

Paikkakunta: Hämeenlinna
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 04.19.2021
Haku päättyy: 09.05.2021