Kuorma-autonkuljettaja, maanrakennus
Helsinki
Julkaistu: 31.03.2021

Työpaikan kuvaus

Etsimme maanrakennusalalla toimivalle asiakkaallemme C-kortillista kuorma-autonkuljettajaa pääkaupunkiseudulle.

Hakijalta edellytetään kokemusta kuorma-autolla ajosta (maanajot ja -siirrot), C-kortti, voimassa oleva työturvallisuus- ja tieturvakortti, digipiirturikorttia sekä ammattipätevyyttä. Muu maanrakennusalan kokemus katsotaan eduksi. Lisäksi toki odotamme ahkeraa ja tunnollista työotetta, oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta työaikoihin.

Työ alkaa keikkaluontoisena mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan / heti.

Kiinnostuitko? Luo hakulinkin kautta oma osaajaprofiilisi ja kerro meille itsestäsi niin me otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata! Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

www.projektivoima.fi

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Liikenne, kuljetus ja logistiikka
Julkaistu: 03.31.2021
Haku päättyy: 11.04.2021