Maanrakennustyöntekijä
Helsinki
Julkaistu: 03.11.2020

Työpaikan kuvaus

Projektivoima etsii nyt asiakkaalleen maanrakennustyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle. Etsimme tekijöitä niin perämiehen kuin konekuskin tehtäviin.

Työssä tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin, kokemusta maanrakennustöistä ja reippaan asenteen! Kohteiden pituudet vaihtelevat ja työtä tehdään pääosin arkena 7-15.30 välillä. Työntekijällä on mahdollisuus jatkaa Projektivoiman muissa tehtävissä/ kohteissa työmaan valmistuttua ja hyville tekijöille riittää töitä pitkäaikaisesti!

Projektivoima työnantajana:
-Mahdollisuus näyttää oma osaamisesi ja vaikuttaa omiin työtehtäviin
-Kilpailukykyisen palkkauksen
(TES/ammattitaidon mukaan, muut lisät huomioiden)
-Työtehtävässäsi tarvittavat turvavarusteet
-Tiimin tuen ja hyvän ilmapiirin
-Hyville tekijöille riittää töitä!

Jätä hakemus oheisen lomakkeen kautta niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!

Projektivoima Oy on erikoistunut rakennusalojen henkilöstöpalveluihin. Vuonna 2018 työllistimme yli 150 rakennusalojen osaajan lisäksi ihmisiä myös muille aloille. Yli kymmenen vuoden kokemus on luonut organisaatiollemme tiiviin yhteistyön useiden valtakunnallisten ja lukuisien pienempien rakennusalan toimijoiden kanssa. Kotipaikkamme sijaitsee Kouvolassa, mutta Projektivoiman kautta työskentelee henkilöstöä ympäri Etelä-Suomea. Tavoitteenamme on löytää oikea ihminen oikeaan työtehtävään. Tarjoamme toimistomme asiantuntevan tuen. Tule Sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

www.projektivoima.fi

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 11.03.2020
Haku päättyy: 29.11.2020