Maanrakennustyöntekijä / Perämies
Helsinki
Julkaistu: 29.12.2020

Työpaikan kuvaus

Projektivoima etsii nyt asiakkaalleen maanrakennustyöntekijöitä / perämiehiä pääkaupunkiseudulle.

Työssä tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin, reippaan asenteen ja kokemusta maanrakennustöistä (laserien käyttö, putki- ja lapiointityöt jne)

Kohteiden pituudet vaihtelevat useasta viikosta kuukausiin ja työtä tehdään pääosin arkena 7-15.30 välillä. Työntekijällä on mahdollisuus jatkaa Projektivoima Oy:n muissa tehtävissä/ kohteissa työmaan valmistuttua ja hyville tekijöille riittää töitä pitkäaikaisesti!

Projektivoimalaisena:

Mahdollisuus näyttää oma osaamisesi ja vaikuttaa omiin työtehtäviin
– Kilpailukykyinen palkkaus
(TES/tehtävän/ammattitaidon mukaan)
– Työtehtävässäsi tarvittavat turvavarusteet
– Tiimin tuen ja hyvän ilmapiirin
– Olet osana työyhteisöä, jossa sinua arvostetaan
– Hyville tekijöille riittää töitä!

Jätä hakemus oheisen lomakkeen kautta niin me otamme sinuun yhteyttä pikimmiten! Työt alkavat heti/sopimuksen mukaan! Työntekijä työllistyy Projektivoima Oy:lle.

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla jota ymmärrämme. Kauttamme työllistyy vuositasolla noin 200 rakennusalan ammattilaista. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Aikataulussa pysymisen lisäksi panostamme myös siihen, että asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Meidän kanssa on helppo toimia! Tule sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

www.projektivoima.fi

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 12.29.2020
Haku päättyy: 17.01.2021