Maanrakentaja/Perämies
Helsinki
Julkaistu: 07.06.2021

Työpaikan kuvaus

Etsimme oma-aloitteista ja perämiehen kokemuksen omaavaa maanrakennustyöntekijää pääkaupunkiseudulle.

Työssä tarvitset voimassa olevan tieturva 1- ja työturvallisuuskortin, joustavuutta työaikojen suhteen ja kokemusta perämiehen/ maanrakennustöistä (taso- ja/tai putkilaserin käyttö, putki- ja lapiointityöt).

Työt alkavat sopimuksen mukaan/ kesän aikana ja työntekijä työllistyy Projektivoima Oy:lle. Palkkaus kilpailukykyisesti TES/ sopimuksen mukaan.

Miten haet työpaikkaa

Laita meille tietosi, niin me olemme sinuun yhteydessä! Yhteyttä voi ottaa puhelimitse, viestein/ sähköpostitse tai WhatsApilla. Voit myös hakea paikkaa oheisen hakulinkin kautta.

Lisätietoja, Lauri Pullinen, 040 6613560, lauri.pullinen@projektivoima.fi

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata! Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

www.projektivoima.fi

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 06.07.2021
Haku päättyy: 22.06.2021