Oviasennuksen apumies
Helsinki
Julkaistu: 26.03.2021

Työpaikan kuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennusalan apumiestä, teollisuusovien asennuksiin pääkaupunkiseudulle.

Olet sitten kokenut rakennusalan moniosaaja tai aloitteleva sellainen, saatat olla juuri etsimämme tekijä tähän tehtävään! Hyvä asenne työntekoa kohtaan sekä hyvät kädentaidot asennuksiin ovat tärkeimmät ominaisuudet tässä tehtävässä.

Tehtävä sisältää erilaisten ovi- ja seinäratkaisujen asennuksien aputöitä, PK-seudun työkohteissa. Tehtävässä on mahdollista edetä asentajan rooliin tulevaisuudessa. Asennuksissa käytettävät työkalut tulevat asiakasyrityksen kautta.

Toivomme, että sinulla on kokemusta joko rakennusalalta tai vastaavanlaisista asennustehtävistä. Sinulta löytyy voimassa oleva työturvallisuuskortti, reipasta ja vastuullista työasennetta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työaika on pääsääntöisesti arkena klo 7-15:30.

Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta, niin me olemme sinuun yhteydessä!

Lisätietoja arkisin klo 8-15, Lauri Pullinen, 040 6613560

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata! Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

www.projektivoima.fi

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 03.26.2021
Haku päättyy: 18.04.2021