Oviasentaja
Tampere
Julkaistu: 15.02.2021

Työpaikan kuvaus

Oletko kokenut ikkuna/ovisentaja? Pidätkö liikkuvasta työstä asennusten parissa?

Etsimme asiakasyrityksellemme ovi-kylpyhuoneratkaisujen asentajaa Tampereen alueelle. Työ on aluksi keikkaluontoista mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti.

Tehtävänkuvaan kuuluu kylpyhuoneseinien ja ovien asennustehtävät niin uudisrakennuskohteissa, kuin jo asutuissa kohteissakin. Alussa liikut kokeneemman asentajan mukana mutta homman jo sujuessa pääset työskentelemään itsenäisesti. Työhösi tarvittavat työkalut saat asiakasyritykseltämme.Toivomme että omaat jo jonkin verran kokemusta niin rakennusalalta kuin vastaavista asennus tehtävistä.Oikea asenne ja hyvät asiakaspalvelutaidot ovat kuitenkin tärkeimmät valttisi tässä tehtävässä.

Hakijalta vaaditaan oman auton käyttömahdollisuutta, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja kokemusta vastaavanlaisista asennutehtävistä sekä vastuullista ja reipasta otetta työhön.

Kerro siis meille itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta, niin me olemme sinuun yhteydessä!

Lisätietoja arkisin klo 8-16, Mika Myllylä 040 557 6276

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla jota ymmärrämme. Kauttamme työllistyy vuositasolla noin 200 rakennusalan ammattilaista. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Aikataulussa pysymisen lisäksi panostamme myös siihen, että asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Tule sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

www.projektivoima.fi

Paikkakunta: Tampere
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 02.15.2021
Haku päättyy: 17.03.2021