Oviasentaja
Helsinki
Julkaistu: 29.10.2020

Työpaikan kuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme kylpyhuoneiden oviasentajaa pääkaupunkiseudulle. Tehtävänkuvaan kuuluu lasiovien asennustehtävät niin uudisrakennuskohteissa, kuin jo asutuissa kohteissakin. Alkuun liikut kokeneemman asentajan mukana, mutta pääosin työ on melko itsenäistä. Asennuksissa käytettävät työkalut tulevat asiakasyrityksen kautta. Toivomme, että sinulla on jonkin verran kokemusta joko rakennusalalta tai asennustehtävistä. Hyvä asenne työntekoa kohtaan sekä asiakaspalvelutaidot ovat kuitenkin tärkeimmät ominaisuudet tässä tehtävässä. Hyvälle tekijälle pitkäaikainen työ tarjolla!

Tehtävässä vaaditaan:

-Voimassa oleva työturvallisuuskortti
-B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus
-Sujuvaa suomen kielen osaamista
-Kokemusta asennustehtävistä ja/tai rakennusalasta
-Reipasta ja vastuullista asennetta

Projektivoima työnantajana:

-Mahdollisuus näyttää oma osaamisesi ja vaikuttaa omiin työtehtäviin
-Kilpailukykyisen palkkauksen
(TES/ammattitaidon mukaan, muut lisät huomioiden)
-Työtehtävässäsi tarvittavat turvavarusteet
-Tiimin tuen ja hyvän ilmapiirin
-Hyville tekijöille riittää töitä!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti! Työntekijä työllistyy Projektivoima Oy:lle. Jätä hakemus oheisen lomakkeen kautta niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!

Projektivoima Oy on erikoistunut rakennusalojen henkilöstöpalveluihin. Vuonna 2018 työllistimme yli 150 rakennusalojen osaajan lisäksi ihmisiä myös muille aloille. Yli kymmenen vuoden kokemus on luonut organisaatiollemme tiiviin yhteistyön useiden valtakunnallisten ja lukuisien pienempien rakennusalan toimijoiden kanssa. Kotipaikkamme sijaitsee Kouvolassa, mutta Projektivoiman kautta työskentelee henkilöstöä ympäri Etelä-Suomea. Tavoitteenamme on löytää oikea ihminen oikeaan työtehtävään. Tarjoamme toimistomme asiantuntevan tuen. Tule Sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

www.projektivoima.fi

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 10.29.2020
Haku päättyy: 29.11.2020