Oviasentaja
Tampere
Julkaistu: 05.02.2021

Työpaikan kuvaus

Omaatko kokemusta rakennusalan asennustehtävistä? Pysyykö työkalut hyvin käsissäsi ja pidät liikkuvasta työstä ?

Etsimme asiakasyrityksellemme ovi-kylpyhuoneratkaisujen asentajaa Tampereen alueelle. Työ on aluksi keikkaluontoista mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti.

Tehtävänkuvaan kuuluu kylpyhuoneseinien ja ovien asennustehtävät niin uudisrakennuskohteissa, kuin jo asutuissa kohteissakin. Alkuun liikut kokeneemman asentajan mukana, mutta pääosin työ on melko itsenäistä. Asennuksissa käytettävät työkalut tulevat asiakasyrityksen kautta. Toivomme, että sinulla on jonkin verran kokemusta joko rakennusalalta tai vastaavanlaisista asennustehtävistä. Hyvä asenne työntekoa kohtaan sekä asiakaspalvelutaidot ovat kuitenkin tärkeimmät ominaisuudet tässä tehtävässä.

Hakijalta vaaditaan oman auton käyttömahdollisuutta, voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja kokemusta vastaavanlaisista asennutehtävistä sekä vastuullista ja reipasta työotetta.

Kerro siis meille itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta, niin me olemme sinuun yhteydessä!

Lisätietoja arkisin klo 8-15, Lauri Pullinen, 040 6613560

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla jota ymmärrämme. Kauttamme työllistyy vuositasolla noin 200 rakennusalan ammattilaista. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Aikataulussa pysymisen lisäksi panostamme myös siihen, että asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Tule Sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

www.projektivoima.fi

Paikkakunta: Tampere
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 02.05.2021
Haku päättyy: 21.03.2021