Palveluesimies
Kouvola
Julkaistu: 08.09.2021

Työpaikan kuvaus

TYÖNKUVAUS

Etsimme kasvavaan Värväämön joukkoomme rakennusalan näköalapaikalle Palveluesimiestä. Haemme henkilöä konttorillemme Kouvolaan. Toiminta-alueena on Kymenlaakson ja Päijät-Häme. Työssäsi pääset näkemään rakentamisen henkilöstöpalveluliiketoimintaa, sekä työskentelemään luotettavan toimialan parissa. Pääset osaksi erilaisia työtehtäviä sekä projekteja ja tehtävissäsi hyvin suoriuduttuasi voit edetä urallasi moneen suuntaan.

Työtehtäviin kuuluu rakennusalan työntekijöiden haastattelu ja rekrytointi asiakkaidemme tarpeisiin, sekä myyntityö ja asiakasvastuun hoitaminen.

MITÄ HALUAMME SINULTA?

Etsimme tiimiimme asiakaspalvelualttiita, energisiä, sosiaalisia, oma-aloitteisia sekä ahkeria persoonia, joilla on aito halu kehittää itseään, intoa oppia uutta ja motivaatiota saada lisää kokemusta myynnistä. Työssä auttaa rakennusalan tuntemus. Koulutuksena käy mainiosti viimeisen vuoden rakennusinsinööri-opiskelija tai juuri valmistunut rakennusinsinööri. Myös talotekniikan koulutus sopii meille mainiosti! Kokemuksena katsomme eduksi työmaakokemuksen. Innokas, oppiva ja asiakaspalveluhenkinen asenne on meille tärkeintä!

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, mahtavat työkaverit, kattavan perehdytyksen ja koulutuksen sekä kilpailukykyisen palkan. Motivoituneiden ja taidokkaiden myyjien on myös mahdollista edetä ja kehittyä urallaan. Meillä saat paljon vapautta suunnitella työsi tekemistä ja perehdytysjakson jälkeen myös etätyö osana muuta työaikaa on mahdollista.

Jos olet henkilö, joka nauttii tuloshakuisista myyntitehtävistä, on työkaverina kannustava sekä positiivinen ja sinulla on itsenäinen sekä rohkea työote, olet juuri etsimämme henkilö! Älä siis epäröi vaan vakuuta meidät hakemuksellasi ja liity osaksi kasvavaa sekä menestyvää tiimiämme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluepäällikkö Hugo Martínez, +358 500 200 888, hugo.martinez@varvaamo.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen: hugo.martinez@varvaamo.fi 30.9.2021 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja haastattelemme jo hakuaikana, joten ole nopea!

Paikkakunta: Kouvola
Toimiala: Myynti ja asiakaspalvelu
Julkaistu: 09.08.2021
Haku päättyy: 30.09.2021