Rakennusalan keikkatyöntekijä
Helsinki
Julkaistu: 19.02.2021

Työpaikan kuvaus

Hei rakennusalasta kiinnostunut reipas apumies tai nainen, meillä on erilaisia keikkahommia tarjolla rakennusalan tehtäviin! Työt sopivat mainiosti esimerkiksi opiskelun oheen, lisätyöksi toisen työn ohelle tai muuten vaan lisätienestiä kaipaavalle.

Työtehtävinä voi olla kalustekantoa, kanto-, raivaus- tai siivoushommaa/ muuta rakennusaputyötä. Keikkoja löytyy myös kirvesmiehen tehtäviin ja omalla osaamisella voit vaikuttaa minkälaista työtä tulet tekemään!

Työt sijoittuvat pääsääntöisesti arkeen klo 7-15:30 välille mutta välillä työpäivät saattavat venyä hieman. Keikkoja on tarjolla eri puolella pääkaupunkiseutua.

Tehtävää varten tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin, kykyä fyysiseen työhön, hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja soveltuvuutta vaihteleviin työkohteisiin. Aikaisempi kokemus rakennustyömaalla työskentelystä on etu, mutta kiinnostus fyysistä työtä ja vaihtelevia työtehtäviä kohtaan on kokemusvuosia tärkeämpää.

Kiinnostuitko? Luo hakulinkin kautta oma osaajaprofiilisi ja kerro meille itsestäsi niin me otamme sinuun yhteyttä! Me Projektivoimalla pidämme huolen, että hyvät tekijät pääsevät nopeasti työmaalle hommiin!

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla jota ymmärrämme. Kauttamme työllistyy vuositasolla noin 200 rakennusalan ammattilaista. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Aikataulussa pysymisen lisäksi panostamme myös siihen, että asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Tule sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

www.projektivoima.fi

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 02.19.2021
Haku päättyy: 07.03.2021