Rakennusalan työnjohtaja
Lahti
Julkaistu: 09.04.2021

Työpaikan kuvaus

Lahdessa kaivataan nohevaa ja kokenutta rakennusalan työnjohtajaa. Mikäli sinulla ei mene sormi suuhun tiukan paikan tullen ja rakennusala sekä työnjohto on sinulle tuttua useamman vuoden ajalta, saatat olla etsimämme henkilö.

Tehtävään haetaan henkilöä, jolla on useamman vuoden kokemus rakennusmestari ja/tai työnjohtotehtävistä niin saneeraus kuin uudisrakentamisen puolelta. Viet erilaiset rakennuskohteet maaliin myös kovan paineen keskellä ja hallitset sen vaatimat osa-alueet rautaisella asenteella.

Etsimme tekijää Kaakkois-Suomessa toimivalle rakennus- remonttityöyritykselle, joka toimii niin saneeraus ja peruskorjaus,- uudisrakentamisen,- liiketila- sekä teollisuusrakentamisen saralla.

Toivomme hakijalta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri), näkemystä ja kokemusta työmaaprojektien hoitamisesta useamman vuoden ajalta, vastuullista, itsenäistä ja organisointitaitoista työotetta. Tehtävänkuva tarkentuu myöhemmin ja lisätietoja saat alla olevan yhteystiedon kautta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hienoa! Luo hakulinkin kautta oma osaajaprofiilisi ja kerro meille itsestäsi niin me otamme sinuun yhteyttä! Me Projektivoimalla pidämme huolen, että hyvät tekijät pääsevät nopeasti työmaalle hommiin!

Lisätietoja: Abdula Hodza, 040 675 1788, abdula.hodza@projektivoima.fi

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla jota ymmärrämme. Kauttamme työllistyy vuositasolla noin 200 rakennusalan ammattilaista. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Aikataulussa pysymisen lisäksi panostamme myös siihen, että asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Tule sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

www.projektivoima.fi

Paikkakunta: Lahti
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 04.09.2021
Haku päättyy: 29.04.2021