Rakennuslogistiikkatyöntekijä
Helsinki
Julkaistu: 06.09.2021

Työpaikan kuvaus

Oletko parhaimmillasi rakennustyömaan logistisissa tehtävissä? Haluatko edetä nokkamieheksi tai löytyykö sinulta jo aikaisempaa kokemusta tehtävästä?

Etsimme reipasta rakennustyömaan pihamiestä Helsingin keskustassa sijaitsevalle saneeraustyömaalle.

Työssä vastaat työmaan liikenteenohjauksesta, tavaran vastaanotosta, sisälogistiikasta ja kerrosjätehuollosta sekä mahdollisista muista rakennustyömaan logistisista tehtävistä. Omalla osaamisella ja kokemustaustalla pääset myös vaikuttamaan työn sisältöön. Työssä on mahdollisuus edetä nokkamiehen rooliin!

Hakijalta vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti, kokemusta rakennusalan ja/tai logistiikan puolelta, oma-aloitteista, vastuullista ja reipasta työotetta sekä hyvää suomen kielen osaamista. Tieturvakortti ja alamies pätevyys katsotaan eduksi mutta eivät ole välttämättömiä, me koulutamme tarpeen mukaan!

Työt alkavat heti/ syksyn 2021 aikana. Palkkaus kokemuksen/ osaamisen/ TES mukaan.

Laita meille tietosi, niin me olemme sinuun yhteydessä! Voit hakea paikkaa oheisen hakulinkin kautta.

Yhteyttä voi ottaa myös puhelimitse tai sähköpostilla.
lauri.pullinen@projektivoima.fi
040 6613560, arkisin klo 8-16

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata! Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

www.projektivoima.fi

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 09.06.2021
Haku päättyy: 19.09.2021