Rakennusmies
Helsinki
Julkaistu: 21.04.2021

Työpaikan kuvaus

Hei aloitteleva rakennusmies tai kokenut konkari, meillä on töitä tarjolla niin keikkaluontoisesti kuin pitkäaikaisestikin!

Etsimme asiakkaamme rakennuskohteisiin reippaita ja monipuolisia rakennustyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle. Työtehtävät ovat vaihtelevia ja omalla osaamisella/ kokemustaustalla pääset vaikuttamaan minkälaista työtä teet. Katsotaan juuri sinulle sopiva työ rakennusalalta!

Työssä tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin, rehdin ja avoimen asenteen sekä kiinnostusta rakennusalan tehtäviä kohtaan. Sinulla on rakennusalan työkokemusta ja/tai koulutustaustaa ja työkalut pysyvät käsissäsi. Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta.

Työajat sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7-15:30. Palkkaus rakennusalan työehtosopimuksen mukaan 12,27 €/h + päivittäinen matkakorvaus/ kokemuksen/ tehtävän mukaan!

Luo hakemus viipymättä ja kerro itsestäsi niin me olemme sinuun yhteydessä pikimmiten! Me Projektivoimalla pidämme huolen, että hyville tekijöille riittää töitä!

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata! Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

www.projektivoima.fi

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 04.21.2021
Haku päättyy: 09.05.2021