Ratatyövastaava
Helsinki
Julkaistu: 17.05.2021

Työpaikan kuvaus

Hei kokenut ratatyöntekijä ja alasta kiinnostunut. Haemme asiakkaallemme Uudenmaan alueelle ratatyövastaavaa.

Työ on pääsääntöisesti 2-vuoro/ viikkotyötä. Työ tapahtuu ulkona, Suomen vaihtelevissa sääoloissa, joten toivomme sopeutuvuutta ja joustavuutta vaihteleviin olosuhteisiin.

Sinulta tulisi löytyä
-rehti ja vastuullinen asenne työntekoa kohtaan
-voimassa olevat ratatyö- ja työturvallisuuskortti
-ratavastaavan pätevyys
-vähintään kuuden (6) kuukauden käytännön työkokemus radanpitoon liittyvistä tehtävistä
-kyky työskennellä itsenäisesti ja osana työryhmää

Kerro meille itsestäsi oheisen hakulinkin kautta, niin me olemme sinuun yhteydessä! Työt alkavat sopimuksen mukaan ja palkkaus kilpailukykyisesti TES/ osaamisen mukaan.

Lisätietoja antaa klo 9-16, Jani Kari, 0447494123, jani.kari@projektivoima.fi

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata! Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

www.projektivoima.fi

Paikkakunta: Helsinki
Toimiala: Liikenne, kuljetus ja logistiikka
Julkaistu: 05.17.2021
Haku päättyy: 16.06.2021