Telineasentaja
Tampere
Julkaistu: 11.02.2021

Työpaikan kuvaus

Etsimme kokeneita telineasentajia sekä telineapumiehiä Pirkanmaan alueelle.

Tehtävässäsi toimit teline ja sääsuoja asennusten parissa niin Uudis kuin saneeraus kohteissakin.
Työn kesto riippuu asiakasyrityksen työmaiden tarpeesta sekä työntekijän omasta käytettävyydestä.Tarjolla on lyhyempiä keikkoja sekä mahdollisesti pidempiä.Omalla tekemisellä ja osaamisella vaikutat työllistymiseesi myös muihin rakennusalan tehtäviin

Sinulta tulisi löytyä työturvallisuus kortti sekä työtä ja korkeita paikkoja pelkäämätön asenne tehtävää kohtaan.Kokemus telineasennuksista luetaan eduksesi valintaa tehdessä ja niin myös muut voimassa olevat pätevyys kortit sekä oman auton käyttömahdollisuus.

Laita hakemuksesi tulemaan hakulinkin kautta, ja me olemme sinuun yhteydessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään aikana ja työntekijä työllistyy Projektivoima Helsinki Oy:lle. Me tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen ja mahdollisuuden myös muihin tehtäviin niin lyhyt- kuin pitkäaikaisestikin.

Lisätietoja arkisin klo 8-16, Mika Myllylä 040 557 6276

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Erikoistumalla rakennusalaan olemme pyrkineet laadukkaaseen henkilöstövuokrauspalveluun alalla jota ymmärrämme. Kauttamme työllistyy vuositasolla noin 200 rakennusalan ammattilaista. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Aikataulussa pysymisen lisäksi panostamme myös siihen, että asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Tule sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

www.projektivoima.fi

Paikkakunta: Tampere
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 02.11.2021
Haku päättyy: 13.03.2021