Tuotannon varastotyöntekijä
Hämeenlinna
Julkaistu: 29.10.2020

Työpaikan kuvaus

Haemme asiakkaallemme Hämeenlinnaan tuotantotyön varaston keräilijää, rakennusteollisuuden tuotteiden pariin. Työhön kuuluu tavaran vastaanotto, kuorman purkaminen ja siirtely trukilla, keräily kokoonpanoa varten sekä muut varaston yleiset tehtävät. Näissä työtehtävissä vaaditaan hyvää trukinajotaitoa ja oikeaa asennetta töiden tekoon. Varastonhoitajana vastaat siitä, että tuotannolla on kaikki tarvittavat tuotteet kokoonpanoa varten. Tehtävää varten saat asianmukaisen koulutuksen sekä hyvän tiimin tuen. Töitä tehdään pääosin arkisin 7-15:30 välillä.

Haemme tekijää, jolla pysyy myös työkalut käsissä. Varaston keräilijän tehtävästä on mahdollisuus siirtyä tuotantotyön kokoonpanijaksi. Työsuhde alkaa keikkamallisena, mutta hyvälle tekijälle riittää töitä pidemmäksikin ajaksi. Työntekijä työllistyy Projektivoima Oy:lle.

Työtehtävässä vaaditaan:

-Sujuvaa suomen kielen osaamista!
-Reipasta ja vastuullista asennetta
-Valmiutta fyysiseen työhön
-Aikaisempi kokemus varastotyöstä ja/tai rakennusalasta
-Trukinajotaitoa

Projektivoima työnantajana:

-Mahdollisuus näyttää oma osaamisesi ja vaikuttaa omiin työtehtäviin
-Kilpailukykyisen palkkauksen (TES/ammattitaidon mukaan)
-Työtehtävässäsi tarvittavat turvavarusteet
-Tiimin tuen ja hyvän ilmapiirin
-Hyville tekijöille riittää töitä!

Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn aikana/heti. Jätä hakemus oheisen lomakkeen kautta niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!

Projektivoima Oy on erikoistunut rakennusalojen henkilöstöpalveluihin. Vuonna 2018 työllistimme yli 150 rakennusalojen osaajan lisäksi ihmisiä myös muille aloille. Yli kymmenen vuoden kokemus on luonut organisaatiollemme tiiviin yhteistyön useiden valtakunnallisten ja lukuisien pienempien rakennusalan toimijoiden kanssa. Kotipaikkamme sijaitsee Kouvolassa, mutta Projektivoiman kautta työskentelee henkilöstöä ympäri Etelä-Suomea. Tavoitteenamme on löytää oikea ihminen oikeaan työtehtävään. Tarjoamme toimistomme asiantuntevan tuen. Tule Sinäkin osaksi Projektivoiman ammattitaitoista tiimiä!

www.projektivoima.fi

Paikkakunta: Hämeenlinna
Toimiala: Rakennusala, huolto ja asennus
Julkaistu: 10.29.2020
Haku päättyy: 29.11.2020