Projektivoima tarjoaa osaavaa työvoimaa monipuolisiin hankkeisiin. Työntekijöillämme on mitä monipuolisempia tarinoita siitä, miten he ovat Projektivoimalle päätyneet. Yksi parhaista luottotekijöistämme on tuonut oman osaamisensa aina Uudesta-Seelannista asti!
Tim päätyi Suomeen perustettuaan perheen suomalaisen kumppaninsa kanssa. Projektivoimalla hän aloitti kuultuaan meistä löydettyään ilmoituksen netistä.

”Aloitinkin pian kalusteiden kantajana!” Tim kertoo.

Pidetään hyvistä tyypeistä kiinni!

Työtehtäviä Timillä on ollut monipuolisesti. Kalusteiden kannosta Tim siirtyi rakennustyömaalle rakennusappariksi eli apulaiseksi. Timin työskennellessä rakennusapulaisena, sai hän työmaajohtajan tekemään jotain odottamatonta! Työmaajohtaja soitti aluepäälliköllemme ja huudahti:

”Nostakaa nyt jestas sentään Timin palkkaa, kaverihan lähtee muuten muualle töihin!”

Tim oli tehnyt pettämättömän vaikutuksen ahkeralla otteellaan ja monipuolisella osaamisellaan. Tim sai ansaitun palkankorotuksen ja tehtävät ovat jatkuneet onnistuneesti vuodesta 2018 alkaen. Urakehitys on myös jatkunut, nyt Tim toimii kohdevastaavana. Tulevaisuudessa Tim toivoo lisää esimieshommia.

Yhteistyö työntekijöiden kanssa

Uusi palveluesimiehemme Lauri kertoo, että työntekijöiden kanssa yhteistyö on mukavaa ja hauskaa! Lauri huolehtii siitä, että työmaalla hommat toimivat ja työntekijöillä on kaikki tarvittava. Työntekijöille viedään esimerkiksi vaatteita ja työvälineitä sekä viikoittain suunnitellaan työmaiden aikatauluja.

”On hauskaa, että saan olla aktiivisesti yhteydessä työntekijöidemme kanssa, nähdä ja kuulla kuulumisia ja varmistaa, että heillä on kaikki kuten pitää. Moni projektivoimalainen on ollut talossa pitkään ja näin uutena vahvistuksena pääsen kuulemaan hauskoja tarinoita vuosien varrelta.”

Löydä oma työpaikkasi täältä.

Avoimet työpaikat

Täytä profiili tästä.

Täytä profiili

Rakennus alan työt ja tekijät!

Projektivoima